Share

BUAT DUIT SAWI RM20-RM30 SEHARI

d254ab056efcffdb2fb573b609bdc51261595a73b63177fbf02ea224a3cae0dd

Public

19 April 2020

Views: 58

*SUMBER KOMISEN DALAM MUDAH4U* (Laman Web AutoPilot)*

1.KOMISEN AutoPilot
(Free Trial 30 Hari)

Komisen AutoPilot ni yg paling best... promote je link, dapat 50 sen.
sign up je dapat Welcome Bonus RM5

Ianya open to all, tak perlu upgrade AutoPilot utk qualify.

*Syarat Withdrawal Bonus AutoPilot*
- Mesti mempunyai minima 50 smart point terkumpul dlm ewallet.
(50 smart point =RM50)
-Mempunyai sekurang2nya 1 org Direct Downline yg upgrade kpd Paid Member.

Note:
Komisen ini akan di byr oleh admin mudah4u.
*Akaun anda di mudah4u akan expired slps 30 hari dari tarikh mendaftar jika tidak upgrade kpd Paid Member.*

2.KOMISEN C2Joy (Paid Member )

A) Bonus Tajaan
-Taja Silver: dapat RM 45
-Taja Gold: dapat RM55
-Taja Platinum: dapat RM85

B) Bonus Pasangan
-Silver: Maksima RM300 sehari
-Gold: Maksima RM1000 sehari
-Platinum: Maksima RM5000 sehari


*Syarat Withdrawal Bonus C2Joy*
-Minima RM30 dlm ewallet.

Note:
Komisen C2Joy di byr secara harian oleh syarikat Tunas Duta Cemerlang Sdn.Bhd.Akan di transfer terus ke akaun bank anda,minima RM30 shja.


*PAKEJ UPGRADE KE PAID MEMBER*
-Pakej Silver RM320 ( dapat 3 kotak susu kolostrum C2Joy)
-Pakej Gold RM950 (dapat 10 kotak susu kolostrum C2Joy)
-Pakej Platinum RM2150 (dapat 30 kotak susu kolostrum C2Joy)

*Utk layak terima Komisen C2Joy ini, WAJIB upgrade AutoPilot kepada Paid Member*

*******************************************

Dalam Team AutoPilot, semua ahli berpeluang dapat spillover, kerana, dlm AutoPilot semua kemasukan ahli baru disusun dlm satu garis lurus, maka semua org akan dapat manfaat bersama.

AutoPilot jua dilengkapi system Auto SMS Notifikasi upgrade, jadi upline berpeluang LOCK posisi mereka jika ada downline upgrade dahulu.
tapi, jika masih berkeras tak mahu upgrade, memang kena lompat la.
sebab tu AutoPilot sangat awesome, belum upgrade pun, downline dah bersusunnn...


Utk pendaftaran PERCUMA
(30 hari trial),maklumat lengkap mengenai Sistem AutoPilot,Plan Pemasaran,Produk C2Joy dan Latar Belakang Syarikat boleh di dapati di laman web di bawah;

https://bit.ly/2XHokMv
https://bit.ly/2XHokMv

Passcode:

Advertisement

Disable Third Party Ads