BUAT DUIT ONLINE MELALUI TEAM AUTOPILOT C2Joy

Author: 44bfa6879a

Public

25 April 2020

Views: 151

*SUMBER KOMISEN/BONUS MELALUI Team AutoPilot C2Joy)*


*A) KOMISEN AutoPilot*
(Free Trial 30 Hari)

Komisen AutoPilot ni yg paling best...
Sign up je terus dapat Welcome Bonus RM5.00.
Promote link je dapat 50 sen setiap kali ada pendaftaran baru melalui link anda.Anda tetap dapat komisen ini walau pun anda masih Free Member.

Ianya terbuka utk semua....

*Syarat Cash Out Komisen AutoPilot*

1.Mesti mempunyai minima 50 smartpoint terkumpul dlm ewallet.
(50 smartpoint =RM50)

2.Mempunyai sekurang2nya 1 org Direct Downline yg telah upgrade kpd Paid Member.

Note:
Komisen ini adalah salah satu inisiatif admin utk mempromosikan biznes C2Joy jadi komisen ini akan di byr oleh admin mudah4u.Sila hubungi admin utk membuat tuntutan selepas anda memenuhi 2 syarat di atas.

*Akaun anda di mudah4u akan terbatal slps 30 hari dari tarikh mendaftar jika tidak upgrade kpd Paid Member.*

*B) Bonus C2Joy (Paid Member )*
Ini adalah potensi pendapatan sebenar yg anda bakal nikmati di dlm biznes C2Joy melalui Team AutoPilot:

*Bonus Tajaan*
-Taja Silver: dapat RM 45
-Taja Gold: dapat RM55
-Taja Platinum: dapat RM85

*Bonus Pasangan*
-Silver: Maksima RM300 sehari
-Gold: Maksima RM1000 sehari
-Platinum: Maksima RM5000 sehari


*Syarat Withdrawal Bonus C2Joy*
-Melebihi RM50 dlm ewallet.

Note:
Bonus C2Joy di bayar secara harian oleh syarikat MLM iaitu TDC Holding Sdn.Bhd, terus ke akaun bank setelah ewallet anda melebihi RM50.00.


*PAKEJ UPGRADE KE PAID MEMBER*

-Pakej Silver RM320 ( dapat 3 kotak susu kolostrum C2Joy)

-Pakej Gold RM950 (dapat 10 kotak susu kolostrum C2Joy)


-Pakej Platinum RM2150 (dapat 30 kotak susu kolostrum C2Joy)


*Harga2 pakej di atas hanya sah sehingga 30/4/2020..Mulai 1 Mei 2020 semua harga pakej di selaraskan antara Semenanjung Malaysia dan Sabah/Sarawak.*

*Utk layak terima Bonus C2Joy ini, anda WAJIB upgrade AutoPilot kepada Paid Member*

*******************************************

Dalam Team AutoPilot, semua ahli berpeluang dapat spillover, kerana, dlm AutoPilot semua kemasukan ahli baru disusun dlm satu garis lurus, maka semua org akan dapat manfaat bersama.

AutoPilot jua dilengkapi system Auto SMS Notifikasi upgrade, jadi upline berpeluang LOCK posisi mereka jika ada downline upgrade dahulu.


Tapi, jika masih berkeras tak mahu upgrade, memang kena lompat la.
sebab tu AutoPilot sangat awesome, belum upgrade pun, downline dah bersusunn...


Utk pendaftaran PERCUMA
(30 hari trial) dan maklumat lengkap mengenai Sistem AutoPilot,Plan Pemasaran,Produk C2Joy dan Latar Belakang Syarikat boleh di dapati di laman web di bawah;sila klik utk mendaftar sekarang...


https://bit.ly/2XHokMv

Utk Pertanyaan,Sila klik link wasap berikut;
https://www.wasap.my/60165256390

Edit Code:

Please enter an edit code

Edit codes must be at least 20 characters

Disable Third Party Ads

Share