راه حل سرویسکاران برای تعمیر انواع پکیج و تع

16 September 2020

Views: 130

پکیج چیست؟

پکیج نام تجاری دستگاهی سیستمی است که وظیفه تامین آب گرم واحد های ساختمانی مسکونی یا اداری و غیره را بر عهده دارد.امروزه به این دستگاه به دید مهمترین نگاه می شود چرا که بسیاری از نیاز های انسان مانند نیاز به آب گرم و نیاز هایی که در پی آن می آید را پکیج ها به آسانی فراهم می آورند.از ابتدایی ترین نیاز های انسان به آب گرم می توان نیاز به گرمایش از طریق رادیاتور ها،نیاز به استحمام،نیاز به شستو شو با آب گرم و غیره اشاره داشت.پکیج ها تقریبا تامین کننده تمامی نیاز های انسان به گرمایش و آب گرم می باشند.مزیت این سیستم ها نسبت به موتور خانه ها و یا استفاده از سوخت های فسیلی آن است که این دستگاه ها جای بسیار کمی را اشغال نموده اند و در عین حال نسبت به سیستم های گرمایشی قدیمی،کاربری راحت تر و بهینه تری دارند.ضمنا هزینه نگهداری از پکیج ها و سوختی را که مصرف می کنند(گاز شهری)،در مقایسه با دیگر سیستم های گرمایشی بسیار نازل تر و کمتر می باشد.پکیج ها می بایست به صورت مستقل استفاده گردند.یعنی هر واحد ساختمانی می تواند تنها از یک پکیج استفاده نماید.در صورت نصب پکیج می بایست کاربری هرگونه موتور خانه شوفاژ مرکزی قطع گردد.این دستگاه در فصل زمستان آب گرم مورد نیاز برای گرم کردن خانه و مصارف شخصی را تامین می کند و در فصل تابستان تنها در صورت نیاز ، آب گرم جهت شستشو و یا دیگر مصارف را به وسیله مشعل حرارتی تامین می نماید و پس از گرم کردن آب و تامین آن ، برد الکترونیکی آن دستور به خاموش شدن پکیج را صادر می نماید و پکیج خاموش می گردد.پکیج ها دارای دو نوع دیواری و زمینی هستند که استفاده از مدل دیواری آن ها مرسوم تر است.

انواع پکیج های ساختمانی
پکیج های ساختمانی در دو نوع پکیج های دیواری و پکیج های زمینی طراحی و تولید می شوند که البته پکیج های زمینی کمتر مورد استفاده قرار گرفته و بیشتر پکیج های دیواری آن هم به علت راحتی و سهولت در نصب و مکان اشغالی کمتر می باشد.اما در ادامه به بررسی هر کدام به تفکیک خواهیم پرداخت.

پکیج های دیواری
پکیج های دیواری نسبت به پکیج های زمینی کاربرد بیشتری دارند و استفاده از آن ها متداول تر می باشد.این پکیج ها مانند یک دهنه کابینت بر روی دیوار ها نصب می شوند و ابعاد آن ها معمولا به متراژ واحد ساختمانی،موقعیت مکانی واحد ساختمانی و موقعیت جغرافیایی واحد ساختمانی بستگی دارد.می دانیم که تابش آفتاب بر دیواره های یک واحد ساختمانی می تواند به گرمای آن واحد کمک شایانی بکند.همچنین در واحد های ساختمانی که زیر بنای آن ها خالی می باشد در فصول سرما ،بسیار سرد می شوند.این دسته از واحد های ساختمانی نیاز به پکیج هایی با ابعاد بزرگتر و با قدرت و توان بیشتری می باشند.موقعیت جغرافیایی واحد ساختمانی نیز بر همین مبنا تعریف می شود.طبیعی است که زمستان شمال کشور نسبت به جنوب کشور بسیار متفاوت می باشد،همین مقوله باعث شده موقعیت جغرافیایی برای استفاده از پکیج ها متفاوت باشد و انواع مختلفی برای موقعیت های مختلف را بطلبد!

پکیج های زمینی
پکیج های زمینی همانگونه که از نام آن ها مشخص است،روی زمین نصب شده و بر به هیچ عنوان از آن ها برای استفاده روی دیوار نمی توان استفاده نمود.ابعاد این پکیج ها معمولا از پکیج های زمینی بیشتر می باشد و گاها در برخی از آن ها از مشعل جداگانه استفاده می گردد ولی غالبا دارای یک مخزن آب گرم یا مخزن کوئل دار می باشدتعمیرات پکیج زمینی به مراتب پیچیده تر از پکیج های دیواری می باشد و در عین حال زمان بیشتری برای تعمیر آن باید در نظر گرفت.پکیج های زمینی بیشتر در ویلاها و ساختمان هایی با متراژ گسترده تر استفاده می گردد.به طور کلی چنانچه در یک واحد ساختمانی پکیج دیواری کاربری نداشته باشد و یا جوابگوی تامین گرما و انرژی نباشد از پکیج های زمینی استفاده می گردد.

انواع مختلف پکیج دیواری
پکیج های دیواری بستگی به نوع کاربردشان و مزایا و معایبی که دارند به دسته های متفاوتی تقسیم می شوند. به طور کلی پکیج های دیواری در 4 دسته قرار می گیرد. 1. مبدل حرارتی 2. مخزن دار 3. محفظه ی احتراق 4. چگالشی این 4 دسته ی متفاوت از پکیج دیواری است اما بدانید که دسته ی پکیج های دیواری مبدل حرارتی دو نوع دارد. 1. تک مبدله 2. دو مبدله و همینطور پکیج هایی از نوع محفظه احتراق هم دارای دو نوع می باشد. 1. پکیج دیواری فن دار 2. پکیج دیواری بدون فن حال که شما عزیزان با انواع پکیج دیواری آشنا شدید می خواهیم به توضیح کامل هر یک از آنها بپردازیم و مزایا و معایب را هم مطرح کنیم.

پکیج های تک مبدل:
نحوه ی عملکرد پکیج تک مبدل به اینصورت می باشد که هنگام باز کردن آب مصرفی با عبور جریان آب از فلومتر عملکرد دستگاه شروع شده. سپس دمای آب توسط NCT با دمای تنظیم شده مشعل مقایسه می کند و مشعل روشن می شود. اگر زمانی که از آب مصرفی استفاده می کنید هم زمان با آن پمپ هم کار کند پکیج دیواری هم آب گرمایشی و هم آب مصرفی را همزمان تامین می کند. اما این کار عملی نیست چرا که به دلیل نبود طول مناسب مبدل و مصرف گاز این اتفاق نمی افتد. معمولا در این مورد شعله ی گاز را طوری تنظیم می کند که دمای آب گرم با دمای تنظیم شده مقداری در اندازه ی چند سانتی گراد با یکدیگر متفاوت اند. این مدل از پکیج ها از مدل های قدیمی و اولیه ی پکیج بوده و تقریبا از رده خارج محسوب می شوند. از یک جهت تشابه زیادی با آبگرم کن های سریع دارند یه دلیل اینکه تنها دارای یک مبدل حرارتی بوده که هم سیستم گرمایش را راه می اندازد و هم آب گرم مصرفی را تامین می کند. نکته: تک مبدله بودن این پکیج ها باعث ایجاد رسوب زیادی می شود که رسوب زدایی آن ممکن هست موجب سوراخ شدن آن شود.

پکیج های دو مبدله:
در برخی از پکیج ها از دو مبدله جدا استفاده می شود به جای اینکه از یک مبدل دو منظوره استفاده کنند. معمولا در پکیج های دو مبدله یکی از آن ها مبدل اولیه و به بعد ی مبدل ثانویه گفته می شود. در اولی آب مدار توسط شعله ی مشعل گرم می شود. و درمبدل ثانویه آب مصرفی گرم می شود. در اینجا ممکن است برای شما عزیزان یک سوال مطرح شود این سوال که آب مصرفی در مبدل ثانویه چگونه گرم می شود؟ آب مصرفی به صورت غیر مستقیم توسط جریان آب موجود در مدار در مبدل ثانویه گرم می شود. مزایای پکیج دو مبدله: آب گرم مصرفی را به صورت یکنواختی تولید می کنند. و در مبدل های حرارتی رسوب کمتری ایجاد شده. معایب پکیج دو مبدله: اولین عیبی که دارد زمان نسبتا زیادی است که صرف گرم شدن آب می شود و دومین اشکالی که می توان بر این سیستم گرفت فعال بودن همیشگی آن حتی در فصل های تابستان که استهلاک بیشتر دستگاه را به دنبال دارد.

پکیج های مخزن دار
این نوع از پکیج ها دارای یک ظرفیت معینی از آب بر واحد لیتر هستند. آب در داخل مخزن ذخیره مانده و گرم می شود. یکی از مزیت های این آبگرم کن ها نداشتن نوسانات در آبگرم مصرفی می باشد. پکیج بدون فن: محل نصب و قرارگیری پکیج های بدون فن در مکان هایی باز مانند: بالکن و یا تراس می باشد به دلیل روش کار این آب گرم کن. برای احتراق نیاز به اکسیژن دارد که این اکسیژن را از محل نصب خود می گیرد و در آخر دودی تولید می کند که خارج شدن این دود توسط دودکش نصب شده خارج می شود. پکیج فن دار: در پکیج های فن دار دیگر نیازی به تامین اکسیژن مورد نیاز از محیط نیست چرا که در این نوع از پکیج ها از دودکش های دو جداره استفاده می شود که یک جداره ی آن اکسیژن مورد نیاز را به دورن محفظه ی احتراق می برد. پس دیگر نیازی به نصب دودکش ساختمانی نیست و این از مزایای این دودکش حساب می شود.

پکیج های چگالشی:
مواد حاصلی از احتراق دارای گرمای زیادی می باشد که از این انرژی گرمایی برای گرم کردن آبی که وارد پکیج می شود مورد استفاده قرار می گیرد.

مزیت پکیج نسبت به موتورخانه شوفاژ مرکزی

همانطور که در ابتدا مقاله به آن اشاره شد در گذشته از سیستم های گرمایشی قدیمی استفاده می شد که مرسوم ترین آن ها استفاده از موتورخانه ها برای تولید گرما بود که هزینه های سرسام آوری را به همراه داشت.این سیستم علاوه بر دارا بودن هزینه های سنگین شامل مشکل سوخت و نگهداری آن نیز می شد.با آمدن پکیج ها یک موتورخانه با آن ابعاد بزرگ و سیستم های زیاد در یک پکیج جای گرفت که علاوه بر صرفه جویی در هزینه تعمیر آن نیز ساده تر بود.مسلما تعمیر پکیج دیواری کار به نسبت ساده تر از تعمیر یک موتورخانه با سیستم های پیچیده است. دستگاهی که جایگزین موتورخانه مرکزی شوفاژ شده است،پکیج دیواری نام دارد و انرژی گرمایشی مورد نیاز را از طریق آب گرم مورد نیاز برای تامین گرمایش محیط از طریق رادیاتور ها و آب گرم برای مصارف بهداشتی مانند استحمام را فراهم می کند.جالب است بدانید که ترکیب پکیج ها با کولر گازی از طریق یک کویل آب گرم می تواند موجب صرفه جویی در مصرف انرژی شده و گرمایش مطبوع و ارزان قیمت تری را برای مصرف ککنده به ارمغان بیاورد.به دلیل ابعاد مناسب و طراحی شده مطابق فضای های داخلی امروزی پکیج ها فضای کمی را اشغال می کنند و بازدهی بیشتری دارند.استفاده از پکیج ها مستقل است.پکیج ها معمولا در آشپزخانه ها و آبدار خانه ها روی دیوار نصب می شوند و برای ایمنی بیشتر آن ها از دودکش دو جداره استفاده می گردد.پکیج دیواری، که فقط نوع فن دار آن از نظر استانداردهای معتبر دنیا تایید می گردد یک وسیله هوشمند می باشد که از طریق رادیاتور یا فن کوئل یا گرمایش از کف، آب گرم بهداشتی را به صورت فوری در اختیار مصرف کننده قرار می دهد.

مزایا و معایب پکیج ها
اصولا تمامی وسایلی که برای آسایش و راحتی زندگی انسان ها ساخته شده اند علاوه بر مزایایی که دارند، معایبی هم دارند، پکیج ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. یعنی با تمام نکات مثبتی که در بالا به آن ها اشاره شد،امکان خرابی و نیاز به تعمیر پکیج در هر زمانی وجود دارد.اصولا سرویس پکیج آن هم در بازه های زمانی منظم می تواند از تمامی معایب آن جلوگیری نماید.به طور کلی پکیج ها به جز خرابی آن ها معایب دیگری ندارند و همان خرابی یا بروز مشکل نیز می تواند با نگهداری اصولی همواره از بین برود. در صورتی که سیستم پکیج دیواری شما خراب شد و نیاز به تعمیر پکیج داشتید می توانید از خدمات مجموعه سرویسکاران در استان تهران استفاده کنید. در واقع مجموعه سرویسکاران با داشتن کادری مجرب و حرفه ای اماده ارائه خدمات تعمیرات پکیج در تهران می باشد. مجموعه ما از تمامی برندهای پکیج نظیر بوتان، آریستون، ایران رادیاتور، بوش، پاکشوما، AEG، هیمالیا، مدیا، ال جی، سامسونگ و ... پشتیبانی می کند و تیم حرفه ای ما توانایی تعمیر و سرویس تمامی پکیج های برندهای فوق را دارد.این تعمیرات و سرویس ها از طرف مجموعه سرویسکاران تضمین می شود.

تعمیر پکیج بوتان

جهت عیب یابی،سرویس و تعمیر پکیج بوتان و رفع مشکلات آن نیاز ایت که نسبت به کدهای خطا این پکیج اطلاعات کافی داشته باشید. در زیر به بررسی ارورهای پکیج بوتان در مدل های مختلف می پردازیم.

کد خطا های پکیج بوتان مدل 324

✔ قرمز یک دهم ثانیه ( قرمز چشمک زن هر یک دهم ثانیه یک چشمک زده می شود در ثانیه شش بار چشمک می زند ) قطعه ان تی سی

✔ قرمز پنج دهم ثانیه ( پشت سر هم چشمک می زند ) قطعه پتانسیومتر مصرفی بین 80 و 70 گرمایش

✔ قرمز ثابت ( هر یک ثانیه یک بار چشمک می زند ) قطعی، خرابی یا عمل نکردن کلید حرارتی یا ترموستات دوبل ، عدم تشکیل شعله، شیر گاز جرقه زنی حسگر،

✔ قرمز هر یک ثانیه ( در هر یک ثانیه دوبار چشمک می زند) روشن نشدن مشعل بین دو یا سه سیکل جرقه زنی

✔ قرمزهر یک دوثانیه ( هر یک ثانیه دوبار می زند ) اشکال در کلید حداقل فشار آب یا فیوز دوآمپر

کد خطا هی پکیچ بوتان تیپ آلتا

✔ زرد ثابت: مصرفی، ان تی سی مصرفی قطع است

✔ زرد چشمک زن: وضعیت حداکثر توان مقدار مصرفی، توان دستگاه می باشد

✔ قرمز ثابت: گرمایش ان تی سی ترموستات دود، عدم تشکیل شعله، برد کنترل اشکال دارد، کلید حداقل فشار آب

✔ قرمز چشمک زن: کلید حرارتی عمل کرده

✔ چراغ سبز ثابت: مشعل روشن است

✔ چراغ سبز چشمک زن یک تا پنج ثانیه : پنج بار در یک ثانیه سیستم به حالت آماده باش و آماده به کار است. تقاضایی صادر نشده است.

✔ چراغ سبز چشمک زن سریع: ورودی و خروجی محدود، میزان ورودی و خروجی را چک کنید.

✔ چراغ سبز چشمک زن هر پنج دهم ثانیه: حالت زمستانه، حالت انتظار، پرشر دود، مجموعه فن گیرپاژ پمپ، اشکال در کلید حداقل فشار آب تا ده دقیقه، قفل کردن ان تی سی مقاومت کاذب، اشکال در کلید فشار چگالیده

کدهای خطای پکیج بوتان مدل اپتیما

در صورتی که دستگاه شما یکی از مواردی که در قسمت پایین ذکر خواهد شد را نشان داد ، حتما در اولین فرصت با نمایندگی دیجی امداد رسان تماس بگیرید.

✔ زرد ثابت: مصرفی، ان تی سی قطع کرده است

✔ زرد چشمک زن: وضعیت حداکثر توان، مقدار مصرفی از توان دستگاه بیشتر است.

✔ قرمز ثابت: گرمایش ان تی سی ترموستات دود، عدم تشکیل شعله، برد کنترل، اشکال در کلید حداقل فشار آب

✔ قرمز چشمک زن: کلید حرارتی عمل کرده

✔ چراغ سبز ثابت : مشعل روشن است

✔ چراغ سبز چشمک زن پنج بار در یک ثانیه: : پنج بار در یک ثانیه سیستم به حالت آماده باش و آماده به کار است. تقاضایی صادر نشده است.

✔ چراغ سبز چشمک زن سریع: ورودی و خروجی محدود، میزان ورودی و خروجی را چک کنید.

✔ چراغ سبز چشمک زن هر پنج دهم ثانیه: حالت زمستانه، حالت انتظار، پرشر دود، مجموعه فن گیرپاژ پمپ، اشکال در کلید حداقل فشار آب تا ده دقیقه، قفل کردن ان تی سی مقاومت کاذب، اشکال در کلید فشار چگالیده

https://www.uplooder.net/img/image/69/50c6babeae4e2b4e78403a8442181608/gas-boiler1.jpg

کد خطا های پکیج بوتان مدل بنزل پرو

56, 57, 58, 59, 60, EL21, EL22, EL30, EL31, EL50, 20, 21, 22, 30, 31, 40, 41, 42, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 10, 11

تعمیر پکیج بوتان مدل روما

در صورتی که پکیج شما این چنین کد خطا ها یا ارور ها را نشان دهید به معنی این است که دستگاه نیاز به تعمیر دارد کد خطاها شامل: چشمک زن چراغ زمستانه تابستانه، A01, A02, A03, A04, A06, A07, A11, ADG

کد خطا های پکیج بوتان مدلCV

E1, E13, E15, E17, E2, E25, E27, E29, E3, E4, E5, E6, E7, E8, E9, E99

کد خطا های پکیج بوتان مدل نگا بنزل

1، 2، 3، 4، 5،6، 7، 8، چشمک زرد، چشمک زن قرمز

کد خطا های پکیج بوتان مدل ورنا 888

E01, E02, E03 ، قفل دائم E04 ، قفل موقت، E06, E07, E09, E11, E12, E26, E37, E40, E41, E42, E43, E44, E62, E72, E80, E81, E82, E83, E84, E98, E99

کد خطا های پکیج بوتان مدل دستگاه پرلا

ADG, E01, E02, E03, E04, E06, E07, E011, چشمک زن چراغ و دما

کد خطا های پکیج بوتان مدل کالدا

✔ قرمز ثابت: عملکرد یا قطعی کلید حرارتی یا قطعی ترموستات دود

✔ قرمز چشمک زن: قطعی در ان تی سی

✔ قرمز زرد، زرد همزمان : اشکال در کلید حداقل فشار آب

تعمیر پکیج بوتان مدل calda venezia

✔ زرد چشمک زن: وضعیت سوپد یا حداکثر توان

✔ زرد ثابت: سنسور ان تی سی مصرفی قطع کرده

✔ سبز یک تا پنج ثانیه چشمک زن : آماده به کار، عدم تقاضا برای استفاده ذ

✔ سبز ثابت: مشعل روشن

✔ سبز هر پنج دهم ثانیه چشمک زن: حالت زمستانه ، حالت انتظار، پرشر دود ، گیر پاژ پمپ

✔ سبز چشمک زن سریع: سیستم کنترل چک شود

✔ قرمز ثابت: سنسور ان تی سی گرمایش ترموستات دود، عدم تشکیل شعله برد کنترل

✔ قرمز چشمک زن

به طور کلی ما در سیستم شوفاژ دیواری دو نوع عیب داریم:

۱- اول معایبی که توسط برد الکترونیک شناسایی شده و بوسیله کد خطا به شما اعلام میشود . البته این کد خطا در پکیج آنالوگ با چشمک زدن یک یا چند چراغ مشخص می‌شود و در پکیج های دیجیتال این کد خطا روی مانیتور ظاهر میشود .

جهت تعمیر پکیج و عیب یابی اینگونه معایب قبل از هر چیزی میبایست به صفحه کدهای خطای انواع شوفاژ دیواری که در منو سایت نیز وجود دارد مراجعه کرده و از طریق کدهای خطای اعلام شده در این صفحه و تشریح عیب یابی که مشاهده میکنید اقدام به برطرف نمودن عیب بوجود آمده نمایید .

۲- عیب یابی ایراداتی که هیچ گونه خطایی اعلام نمیکنه ولی عملکرد پکیج را مختل میکند . در ادامه با ارائه چند مثال برخی از این عیوب را که عملکرد پکیج را مختل میکنند ولی برد الکترونیک توانایی شناسایی آنها را ندارد را با هم بررسی میکنیم.

منبع: https://abarkavanco.com/%d8%aa%d8%b9%d9%85%db%8c%d8%b1-%d9%be%da%a9%db%8c%d8%ac-%d8%a8%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%86/

Share