راهنمای تعمیر لباسشویی اتوماتیک

15 May 2021

Views: 44

تعمیر لباسشویی اتوماتیک
ماشین های لباسشویی اتوماتیک برخلاف ورژن های قدیمی تر وجود ما تنها برای وارد کردن لباس به داخل دیگ دستگاه و مقداری پودر به آن کافی است. فرایند شستشو از ابتدا تا خشک شدن کامل لباس ها توسط ماشین به طور خودکار انجام می شود. ماشین های لباسشویی اتوماتیک صرف نظر از برند و مدل اغلب دارای کارکرد یکسانی هستند. گرچه هر روزه با پیشرفت تکنولوژی به آپشن ها و ویژگی های آن ها اضافه می شود اما سیستم شستشوی آن ها چندان تفاوتی با یکدیگر ندارد. به همین دلیل در ادامه ما به مشکلاتی در ماشین های لباسشویی اتوماتیک بدون در نظر گرفتن برند و مدل می پردازیم، که نیاز به بررسی بیشتر و دریافت خدمات از مراکز تعمیر لباسشویی اتوماتیک و تعمیرات تخصصی لباسشویی خواهند داشت:

روشن نشدن لباسشویی
تخلیه نشدن دیگ در حین شستشو
عمل نکردن چرخش دیگ در حین کارکرد
نشت آب از لباسشویی زمانی که ماشین روشن می شود
پخش نشدن مواد شستشو و باقی ماندن لک و رد آن بر روی لباس
تکان خوردن غیر عادی در حین شستشو و خشک کردن
سر و صدا غیر عادی در حین کار کردن
بوی بد از فضای داخل لباسشویی

روشن نشدن ماشین لباسشویی
تعمیر لباسشویی اتوماتیک

در صورت بروز این مشکل قبل از مراجعه به مراکز ارائه دهنده خدمات تعمیر لباسشویی اتوماتیک لازم است مواردی را چک کنید وسپس در صورت عدم موفقیت در رفع این مشکل به یک تعمیرکار متخصص مراجعه نمایید.

از اتصال صحیح ماشین لباسشویی خود به برق اطمینان حاصل کنید. در بسیاری از موارد نیاز است سلامت پریز خود را چک کنید. این کار را با یک ولتاژ متر می توانید انجام دهید.
از بسته شدن صحیح درب لباسشویی اطمینان حاصل کنید. در ماشین های لباسشویی اتوماتیک قفل درب به طوری طراحی شده است که تنها در صورت بسته شدن کامل آن اجازه روشن شدن به دستگاه داده می شود. بنابراین قبل از هر چیزی بسته شدن کامل درب را چک کنید. در صورتی که درب ماشین لباسشویی به درستی بسته نمی شود لازم است از یک تعمیرکار و یا یک متخصص کمک بخواهید.
دو شاخه و یا کابل رابط سالم نیست. در این حالت دو شاخه را باز کنید و از سلامت آن مطمئن شوید.

تخلیه نشدن آب داخل دیگ
تعمیر لباسشویی اتوماتیک

رفع مشکل تخلیه نشدن آب داخل دیگ در ماشین های لباسشویی حتما نیاز به یک متخصص ماهر در زمینه تعمیرات تخصصی لباسشویی دارد. این مشکل عموما به دلایلی چون گرفتگی شیلنگ، مشکل در پمپ تخلیه و یا حتی گیر کردن شی داخلی در مسیر تخلیه آب رخ خواهد داد. در ادامه به طور کامل هر یک از عوامل موثر بر این مشکل را شرح خواهیم داد.

گرفتگی شیلنگ تخلیه
شیلنگ تخلیه در لباسشویی ها ممکن است به مرور زمان با جرم حاصل از شستشوی زیاد دچار گرفتگی خواهد شد. حتی در مواردی پیچ خوردگی نیز موجب می شود که آب از دیگه به درستی تخلیه نشود. بنابراین قبل از هر اقدامی لازم است خروجی شیلنگ به درستی چک شود.

مشکل در پمپ تخلیه
مورد دیگری که باید در صورت بروز مشکل تخلیه نشدن آب از دیگ چک شود ایجاد اختلال در عملکرد پمپ تخلیه است. این کار حتما باید توسط یک متخصص انجام شود. در وهله اول باید مخزن را تخلیه کرد و شیلنگ های آن را به صورت جداگانه بررسی نمود تا از وجود جسم خارجی در آن اطمینان حاصل کنید. برای این منظور لازم است پمپ از لباسشویی برای بررسی بهتر جدا شود. اگر مشکوک هستید که پمپ تخلیه مسدود شده است، باید مخزن را تخلیه کنید. بعد شلنگ ها رو جدا بررسی نمایید.

استفاده زیاد از شوینده ها
در صورتی که بیش از حد از مواد شوینده استفاده کنید و یا از پودر دستی بجای پودرهای مخصوص ماشین لباسشویی برای شستشوی لباس ها استفاده نمایید، ممکن است بر اثر کف زیاد مسیر خروج آب مسدود شود و آب از دیگ تخلیه نشود.

مشکل نچرخیدن دیگ پس از روش کردن ماشین لباسشویی
تعمیر لباسشویی اتوماتیک

این مشکل در لباسشویی های اتوماتیک نیز ار اختلالات شایعی است که ممکن است با آن مواجه شوید. مشکل عدم چرخش دیگ ماشین لباسشویی نیز از آن مواردی است که نیاز به بررسی یک متخصص دارد. اما در ادامه ما به دلایلی که ممکن است منجر به بروز این مشکل شود را آورده ایم.

لباس ها بیش از حد ظرفیت لباسشویی است
معمولا قبل از خرید لباسشویی ظرفیت دستگاه از اولین و مهمترین موردی است که به آن دقت می شود. وارد کردن لباس بیش از حد ظرفیت ماشین لباسشویی به داخل آن ممکن است باعث ایجاد فشار بیش از حد به موتور شود و نچرخیدن دیگ پس از روشن کردن و یا حتی استپ در حین کارکردن را در پس داشته باشد. برای رفع این مشکل لباسشویی را خاموش کنید، درب آن را باز کرده و مقدار لباس اضافه را از آن خارج کنید.

گرفتگی و اختلال در پمپ تخلیه
در بعضی موارد نیز انسداد در پمپ تخلیه و یا حتی گیر کردن شی خارجی مانند سکه، خودکار، جوراب و… در آن مانع خروج آب از ماشین و در نتیجه عدم چرخش دیگ می شود.

فرسودگی و یا پاره شدن تسمه
ماشین های لباسشویی اتوماتیک معمولا دارای تعدادی تسمه برای چرخش دیگ هستند. در صورتی که تسمه ها دچاره پارگی و یا فرسودگی شوند چرخش دیگ متوقف می شود. در این صورت تسمه ها حتما باید توسط یک متخصص با تجربه تعویض شود.

نشت آب از لباسشویی
نشت آب در ماشین های لباسشویی اتوماتیک نیز از مشکلاتی است که می تواند دلایل زیادی داشته باشد. در ادامه ما پرتکرارترین دلایل نشت آب از لباسشویی را آورده ایم:

در بسیاری از موارد نشتی آب از لباسشویی به دلیل کیپ نشدن کامل درب با واشر یا لاستیک دور درب لباسشویی است. به مرور زمان وجود رسوب در قسمت پست لاستیک دور درب مانع از چفت شدن کامل آن با درب می شود. با تمیز کردن دوره ای قسمت پشتی لاستیک دور درب ماشین های لباسشویی می توان از بروز این مشکل به خوبی جلوگیری کرد.

استفاده از شوینده زیاد
استفاده از شوینده زیاد موجب می شود که کف از کنار درب لباسشویی و قسمت پودری نشت دهد. استفاده از مواد شوینده کمتر با آب گرم میتواند شستشوی موثرتری را به شما ببخشد.

مشکل در شلنگ های ورود و خروج و دریچه آب
گرفتگی شیلنگ های ورودی و خروجی آب از عمده دلایل نشتی آب از لباسشویی است. همچنین گرفتگی دریچه ورودی نیز می تواند از عوامل بروز این مشکل باشد. که با بررسی و رفع آن می توان از بروز مجدد این مشکل جلوگیری به عمل آورد.

پخش نشدن مواد شوینده در حین شستشو
پخش نشدن ماده شستشو معمولا به دو دلیل رخ میدهد

قسمت پخش کننده مواد شوینده به درستی کار نمی کند که در این صورت با یک لیوان سرکه سفید آن را کامل بشویید سپس لباسشویی را روشن نمایید تا جرم آن کاملا شسته شود.
از مواد شوینده مناسب با ماشین لباسشویی خود طبق دستورالعمل و دفترچه راهنمای دستگاه استفاده نمایید.

تکان خوردن غیر عادی در حین شستشو و خشک شدن
در این مشکل شاید تکان های شدید لباسشویی شما را نگران کند. اما عموما تکان های شدید ماشین های لباسشویی به دلیل تراز نبودن کف زمین، نبودن پایه ها و بار لباسشویی اتفاق می افتد که در هر سه مورد با کمی دقت می تواند برای رفع آن اقدام نمایید.

بوی بد ماشین لباسشویی
این مشکل گرچه اغلب نیازی به مراجعه به مراکز تعمیر لباسشویی اتوماتیک و تعمیرات تخصصی آن ندارد اما از آن دست مشکلات آزار دهنده ای است که می تواند باعث سلب آسایش ساکنین خانه شود. در این مورد حتی ممکن بوی نا مطبوع تمام خانه را در بر بگیرد. بوی نامطبوع ماشین لباسشویی معمولا به دلایل زیر رخ می دهد:

ایجاد کپک و قارچ در قسمت هایی چون واشر دور درب ماشین لباسشویی یا قسمت فیلتر
استفاده از مواد شوینده زیاد که جرم و کثیفی را در قسمت های زیادی از فضای داخل لباسشویی پخش کرده و موجب گسترش کپک و قارچ در داخل آن می شود.
عدم تعویض ماهانه فیلتر پمپ
همچنین لازم است بدانید روشن کردن ماشین لباسشویی به صورت دو بار در ماه آن هم بدون لباس و استفاده از آب داغ برای شستشو موجب از بین رفتن قارچ ها و کپک ها شده که این خود تاثیر زیادی بر برطرف شدن بوی بد ماشین های لباسشویی دارد.

برای تعمیر لباسشویی اتوماتیک و تعمیرات تخصصی لباسشویی چگونه اقدام کنیم
تعمیر لباسشویی اتوماتیک

همانطور که در بالا گفته شد، بسیاری از مشکلات شایع در ماشین های لباسشویی نیاز به مراجعه به تعمیر لباسشویی اتوماتیک و تعمیرات تخصصی لباسشویی خواهد داشت. به همین دلیل کمک گرفتن از متخصصین ماهر و مسلط به دانش روز جهت تعمیر لباسشویی اتوماتیک ضروری است. استفاده از قطعات فابریک و اصل، ارائه خدمات به موقع و سریع در زمان دریافت و تحویل دستگاه، تشخیص صحیح و ضمانت تعمیر از آن دست مواردی است که باید از یک مرکز معتبر برای تعمیرات تخصصی لباسشویی انتظار داشته باشد.https://www.party.biz/blogs/52336/68303/-

Share