Jeugd voetbal competities bij I9 Sports®

Public

Expires in 9 months

15 September 2021

Views: 107

Skyline Soccer Association is een 501 en is al sinds 1965 het centrum van het Denver jeugdvoetbal. https://www.vi.nl/ Skyline bedient ongeveer 3.000 spelers per seizoen, variërend in leeftijd van 2,5 - 18 jaar oud en biedt keuzes voor alle niveaus van spelers, van beginners tot gevorderden. Skyline Soccer Association is een non-profit 501 en is al sinds 1965 het centrum van het Denver jeugdvoetbal. Skyline bedient ongeveer vierduizend spelers elk seizoen, variërend in leeftijd van 2,5 - 18 jaar oud en biedt opties voor alle niveaus van gamers, van de nieuweling tot de gevorderde. Het aanbieden van meerdere formaten en reeksen van concurrenten het hele jaar door, heeft SSSL blijken te zijn de plaats om te spelen voor meisjes groepen leeftijden 4 tot 19. Het is dan ook geen verrassing dat de nummer één reden waarom ze stoppen, is omdat ze er geen plezier meer in hebben.

Vooral in deze tijd van onzekerheid ben ik dankbaar voor een veilige ontsnapping voor mijn jongeren om kinderen te zijn terwijl ze zowel atletische als levensvaardigheden leren. Ik ben zo ongelooflijk dankbaar voor hoe mooi dit programma wordt gerund met goede communicatie en doordachte maatregelen om jongeren zo veilig mogelijk te houden. Als een kind denkt dat dagelijks plezierig moet zijn, dan zal het denken dat het spel niet voor hem is weggelegd. Het is een traditie dat je je elke dag inspant om beter te worden, maar geniet ook van je tijd weg van het voetbal. Geniet ervan kind te zijn en laat voetbal niet je identificatie zijn. Dit betekent dat je moet weten dat er goede en slechte dagen kunnen zijn, dus laat je gevoelens niet leiden door moeilijke momenten.

En je kunt me altijd een video van ze sturen en ik zal feedback geven. De beste kinderen uit Louisiana, New Mexico en Nebraska zullen nog steeds een alternatief krijgen op de faculteit omdat er overal talent is, maar vooral omdat ze opvallen in hun staat. Deze vergelijkbare spelers die overstappen naar Noord-Texas [Dallas/Fort Worth] zouden niet opvallen. Dus als je in een grote voetbal staat bent, moet je je geen zorgen maken of je in de #1 competitie speelt of niet.

Diezelfde spelers blijven met me werken als ze terugkomen van school, zodat ze de wil hebben om beter te worden, ook al spelen ze nu high tier college voetbal. Het beste is dat zij in staat zijn geweest om op het hoogste niveau te concurreren op de leeftijd dat schoolcoaches aan het werven zijn. Alle Indoor Soccer Leagues spelen op het WAA state of the art, indoor grasveld met zand infill. De WAA Indoor Soccer Leagues zijn CO-ED recreatie voetbal voor kleuterschool tot en met de achtste klas.

ALS OF WANNEER ze echt goed worden in mijn gratis basislessen, geef ze dan mijn 'gevorderde' balcontrolecursus. De gevorderde kennis is eigenlijk alles wat ze nodig hebben om goed te worden in het controleren van de bal. Dit is de plaats waar mijn studenten echt de kernvaardigheden leren die ze zelfs tot op de faculteitsdiploma nodig kunnen hebben. De laatste reden waarom veel getalenteerde jongeren stoppen met voetbal is dat het niet in hun 'DNA' zit, dat wil zeggen dat voetbal niet in hun bloed zit. Misschien vinden ze een andere sport leuker, misschien willen hun vader en moeder het geld niet uitgeven of de tijd niet nemen om op en neer naar de snelweg te rijden om zich aan te melden en wedstrijden te spelen.
Here's my website: https://files.fm/f/6v2fd3ydh

Disable Third Party Ads

Share