[PDF] JOSAFAT descargar gratis

15 April 2024

Views: 24

Libro JOSAFAT Descargar PDF - PRUDENCI BERTRANA COMTE

Descargar eBook gratis ➡ http://ebooksharez.info/pl/libro/11650/835

JOSAFAT
PRUDENCI BERTRANA COMTE
Número de páginas: 142
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788415954163
Editorial: EDUCAULA
Año de edición: 2014

Descargar o leer en línea JOSAFAT Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de PRUDENCI BERTRANA COMTE.
JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE PDF, JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE Epub, JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE Leer en línea , JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE Audiolibro, JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE VK, JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE Kindle, JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE Epub VK, JOSAFAT PRUDENCI BERTRANA COMTE Descargar gratis

Overview
Aquesta edició de Josafat pretén introduir adequadament els estudiants a l'obra més destacada de Prudenci Bertrana. Inclou un estudi introductori que relaciona el text amb la tradició literària catalana i universal; el comentari d'un fragment de la novel·la, i un apartat d'exercicis. Tots aquests elements ajuden a contextualitzar Josafat en l'obra i l'època de l'autor, en el tema de la bella i la bèstia i en allò que la novel·la de Bertrana manté d'actualitat perenne.

Des del primer moment, Josafat (1906; segona edició, corregida, 1912) va ser un revulsiu per la literatura catalana només comparable al que havien produït els drames rurals de Víctor Català. Però Bertrana, a diferència de l'autora de Solitud, ambientava la seva tragèdia al cor mateix d'una ciutat: al campanar de la catedral de Girona. La novel·la, colpidorament breu, és un dels cims del modernisme català i una de les narracions més escabroses que hagin donat les nostres lletres.

Share