TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES leer el l

22 April 2024

Views: 32

Libro TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES Descargar PDF - CARME RIERA

Descargar eBook gratis ➡ http://filesbooks.info/pl/libro/11829/842

TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES
CARME RIERA
Número de páginas: 326
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788499308784
Editorial: LABUTXACA
Año de edición: 2014

Descargar o leer en línea TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de CARME RIERA.
TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA PDF, TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA Epub, TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA Leer en línea , TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA Audiolibro, TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA VK, TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA Kindle, TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA Epub VK, TE DEIX, AMOR, LA MAR COM A PENYORA. JO POS PER TESTIMONI LES GAV INES CARME RIERA Descargar gratis

Overview
Aquests dos llibres conformen la primera etapa de l'escriptora com a narradora, en què es combinen a la perfecció els seus valors testimonials, subversius i de denúncia, amb una clara vocació poètica.

Aquest volum recull els dos llibres de relats amb què Carme Riera es va donar a conèixer i amb els quals va obtenir un èxit notable entre els lectors: Te deix, amor, la mar com a penyora (1975) i Jo pos per testimoni les gavines (1977), publicats originalment per Editorial Laia.

Share