LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR EBOOK | URSULA K. LEGUIN | Descargar libro PDF EPUB

23 April 2024

Views: 22

Libro LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR Descargar PDF - URSULA K. LEGUIN

Descargar eBook gratis ➡ http://filesbooks.info/pl/libro/38354/843

LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR
URSULA K. LEGUIN
Número de páginas: 380
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788417925048
Editorial: RAYO VERDE
Año de edición: 2019

Descargar o leer en línea LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de URSULA K. LEGUIN.
LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN PDF, LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN Epub, LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN Leer en línea , LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN Audiolibro, LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN VK, LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN Kindle, LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN Epub VK, LA MA ESQUERRA DE LA FOSCOR URSULA K. LEGUIN Descargar gratis

Overview
Ai arriba al planeta Hivern amb la intenció de que aquest s’aliï a la Federació Galàctica de mons habitats per éssers humans, l’Ekumen. Ai no podia preveure les dificultats que s’hi trobaria tot i que no és la primera vegada que contacten amb aquest món. L’habiten dues civilitzacions enfrontades i Ai haurà de trobar quina pot ser l’adequada per a la seva proposta. A més, es troba una singularitat entre els éssers que hi viuen, no són ni homes ni dones, són hermafrodites que en el període de Kemmer o zel adopten un sexe o l’altre.

La mà esquerra de la foscor d’Ursula K. Le Guin tracta temes com la desigualtat de gènere, l’abús de poder, els interessos polítics i la manipulació mediàtica. També reflexiona sobre conceptes com el temps, les relacions i les condicions de supervivència. Le Guin aprofita al màxim els seus coneixements antropològics i filosòfics per escriure una obra que perdurarà en el temps.La mà esquerra de la foscor és un clàssic es miri com es miri: pel seu reconeixement, havent rebut els guardons Hugo i Nebula l’any 1970; i per la seva (re)definició de gènere.
The Verge Classics, Laura JuneLa mà esquerra de la foscor no només va canviar la ciència-ficció—va canviar el feminisme, i va formar part del procés de canvi de concepte sobre què significava ser un home o una dona.
Tor.com, Jo...

Share