Share

Proel kdc 1803 код

Public

08 November 2018

Views: 52

Proel CD-1803 kaputelefon programozása

Download: http://exfindfiles.ru/d?s=YToyOntzOjc6InJlZmVyZXIiO3M6MjE6Imh0dHA6Ly9wYXN0ZWxpbmsubmV0LyI7czozOiJrZXkiO3M6MjE6IlByb2VsIGtkYyAxODAzINC60L7QtCI7fQ==

Lennie kell egy jumpernek a panelon, elveszed a tápot, rövidrezárod, visszadod a tápot, elveszed a rövidzárat. Ráadásul a mikrofonkörben van két elkó ami nem örökéletű és a hang egyik vagy másik irányban elhalkul, esetleg teljesen meg is szűnik. Infraraudonųjų spindulių tinklo klaviatūra yra dinamiška ir spindulių galia automatiškai reguliuojasi priklausomai nuo paros laiko ir aplinkos.

Telefonspynę galima lengvai perprogramuoti aukštų viešbučio numeracijai. Ezt de sokan nem szeretik. Ilyenkor én elügetek az importőrhöz és ott megoldják nekem. Monnyuk ezt még nem próbáltam.

Proel CD-1803 kaputelefon programozása - Nauja elektroninė sistema - skaitmeninį signalą apdoroja 16 bitų procesorius. Максимальное количество абонентов 255 Максимальное количество абонентских кодов 255 Длительность открывания замка, сек до 20 Способ монтажа вертикальный врезной Напряжение питания, В 14…15 В постоянное или переменное Относительная влажность воздуха, % 98 Диапазон рабочих температур, °С -30…+60 Габаритные размеры, мм 210 х 180 Максимальное количество ключей, шт 1000 Форма обратной связи Ваш email: Сообщение: Сообщение отправленно.


Hát akkor Dénes úrral kell egyeztessél, tudtommal postán keresztül is vállal. Elektroniniai klaviatūros moduliai atsparūs temperatūrai nuo -40C iki +60C. Lehetséges-e ezt a kódot resetelni, visszaállítani az eredeti számra. Egy központ kb 10 ropi. Ha pesten akkor eccerű, ha vidék akkor posta megoldható. Lennie kell egy jumpernek a panelon, elveszed a tápot, rövidrezárod, visszadod a tápot, elveszed a rövidzárat. Nem véletlenül csinálták így meg. A címben jelzett társasházi kaputelefon programozásában kérnék segítséget, nevezetesen a lakáshoz tartozó nyitó kódok megadásában. Kodų sąrašas pateikiamas kartu su sistema. Vagy az általad írt jumper resetnél is? De én inkább cserélek mert az a biztos.

Advertisement

Disable Third Party Ads