CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA leer el libro pdf

15 April 2024

Views: 36

Libro CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA Descargar PDF - IRENE SOLA SAEZ

Descargar eBook gratis ➡ http://filesbooks.info/pl/libro/21289/835

CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA
IRENE SOLA SAEZ
Número de páginas: 192
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788433915689
Editorial: ANAGRAMA
Año de edición: 2019

Descargar o leer en línea CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de IRENE SOLA SAEZ.
CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ PDF, CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ Epub, CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ Leer en línea , CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ Audiolibro, CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ VK, CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ Kindle, CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ Epub VK, CANTO JO I LA MUNTANYA BALLA IRENE SOLA SAEZ Descargar gratis

Overview
4t. Premi Llibres Anagrama de Novel·la
Primer hi ha la tempesta i el llamp i la mort d’en Domènec, el pagès poeta. Després, la Dolceta, que no pot parar de riure mentre explica les històries de les quatre dones penjades per bruixes. La Sió, que ha de pujar tota sola la Mia i l’Hilari allà dalt a Matavaques. I les trompetes de la mort que, amb el seu barret negre i apetitós, anuncien la immutabilitat del cicle de la vida.
Canto jo i la muntanya balla és una novel·la en què prenen la paraula dones i homes, fantasmes i dones d’aigua, núvols i bolets, gossos i cabirols que habiten entre Camprodon i Prats de Molló. Una zona d’alta muntanya i fronterera que, més enllà de la llegenda, guarda la memòria de segles de lluita per la supervivència, de persecucions guiades per la ignorància i el fanatisme, de guerres fratricides, però que encarna també una bellesa a la qual no li calen gaires adjectius. Un terreny fèrtil per deixar anar la imaginació i el pensament, les ganes de parlar i d’explicar històries. Un lloc, potser, per començar de nou; un lloc per a una certa redempció.

Share