[Pdf/ePub/Mobi] LA TRENA - LAETITIA COLOMBANI descargar ebook gratis

01 March 2024

Views: 40

Libro LA TRENA Descargar PDF - LAETITIA COLOMBANI

Descargar eBook gratis ➡ http://filesbooks.info/pl/libro/17959/791

LA TRENA
LAETITIA COLOMBANI
Número de páginas: 208
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788416310272
Editorial: S.A.) SALAMANDRA (PUBLICACIONES Y EDICIONES SALAMANDRA
Año de edición: 2018

Descargar o leer en línea LA TRENA Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de LAETITIA COLOMBANI.
LA TRENA LAETITIA COLOMBANI PDF, LA TRENA LAETITIA COLOMBANI Epub, LA TRENA LAETITIA COLOMBANI Leer en línea , LA TRENA LAETITIA COLOMBANI Audiolibro, LA TRENA LAETITIA COLOMBANI VK, LA TRENA LAETITIA COLOMBANI Kindle, LA TRENA LAETITIA COLOMBANI Epub VK, LA TRENA LAETITIA COLOMBANI Descargar gratis

Overview
Amb gairebé mig milió d’exemplars venuts i quasi trenta traduccions en curs, La trena va ser un dels fenòmens editorials de l’any 2017. En aquesta narració vibrant i commovedora, Laetitia Colombani—guionista, directora i actriu de reconegut prestigi—aborda les històries de tres dones que, nascudes en continents diferents, comparteixen unes idees i uns sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.

ÍNDIA. A Badlapur, la intocable Smita sobreviu recollint els excrements d’una casta superior. Resignada a la seva condició, està decidida en canvi a lluitar perquè la seva filla no segueixi els seus passos: la petita anirà a l’escola i la seva vida serà digna i profitosa, encara que per aconseguir-ho la Smita hagi de desafiar les normes establertes.

ITÀLIA. A la Giulia li encanta treballar al taller familiar, l’últim de Palerm que confecciona perruques amb cabells autèntics. Hauria pogut anar a la universitat, però als setze anys va deixar l’institut per aprendre els secrets d’aquest ofici. Quan el seu pare pateix un accident i la Giulia descobreix que el negoci està a punt de fer fallida, afronta l’adversitat amb valentia i determinació.

CANADÀ. La Sarah és una advocada d’èxit a Montreal que ho ha sacrificat tot per la seva carrera: dos matrimonis fallits i tres fills a qui no ha vist créixer. Un dia,...

Share