Избор на официална рокля

Author: a4176f85c2

03 December 2021

Views: 482

Необходимо е да се реши къде е най-подходящо да се носят луксозни официални рокли. Това могат да бъдат социални събития, различни фестивали, връчвания на награди, сватби, пищни банкети или вечери.
Без значение колко красива и изискана е роклята, трябва да прецените дали тя ви подхожда конкретно. Първо, оценете се критично, сами с огледалото.

💃 https://alfabrides.bg/oficialni-rokli/ 💃

Необходимо е да определите своите предимства, които трябва да бъдат подчертани и да видите недостатъците, които трябва да прикриете.

Дължината на луксозните официални рокли, трябва да зависи от вашата височина и стройността на краката ви.

Дамите с безупречни крака могат да си позволят изрязани тоалети - не забравяйте за шикозното решение на модните дизайнери, като дълга цепка на полата, което винаги радва мъжете.

Перфектно прилягащата рокля трябва да даде основание за полет на въображението сред силния пол. Не можете да изложите всичко наведнъж, запазете интригата, тайната.
Неприемливо е да показвате всичките си прелести в едно облекло едновременно. Решете дали да имате отворен гръб, съблазнително деколте или красиви крака.
Необходимо е да се демонстрира отличен вкус, да се използват аксесоари: чанта, бижута.

Не се разстройвайте, ако се различавате малко от общоприетите стандарти за красота. Сега дизайнерите са разработили огромен брой модели за пищни жени. Размерите на луксозните официални рокли варират, много е важно да се подчертаят достойнствата и да се скрият недостатъците. Опитайте се да избягвате крещящи нюанси, по-добре е да изберете тъмни дълбоки изтънчени тонове.

По-добре е блондинките да избягват агресивните тонове, избирете по-деликатни като праскова, корал, бежово, зелено.

За брюнетките по-подходящи са цветовете - злато, оранжево, кафяво.

Кафявокосите жени могат да си позволят почти целия спектър: черно, бяло, лилаво, всички нюанси на синьо и зелено, череша, бордо.

Избирайте тънки, грациозни, не обемисти бижута. Също така се откажете от колани, волани, силуетът трябва да бъде гладък, рационализиран.

Трябва да можете да балансирате на ръба между безупречността и откровеността на вулгарността. Малко пикантност е приемлива, но основната дума е "малкo".


Edit Code:

Please enter an edit code

Edit codes must be at least 20 characters

pastelink.net/pgu1ufkb

Share