[Kindle] L INFINIT A LES TEUES MANS descargar gratis

15 June 2024

Views: 35

Libro L INFINIT A LES TEUES MANS Descargar PDF - ENRIC SENABRE CARBONELL

Descargar eBook gratis ➡ http://ebooksharez.info/pl/libro/17283/896

L INFINIT A LES TEUES MANS
ENRIC SENABRE CARBONELL
Número de páginas: 160
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788490268575
Editorial: BROMERA
Año de edición: 2018

Descargar o leer en línea L INFINIT A LES TEUES MANS Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de ENRIC SENABRE CARBONELL.
L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL PDF, L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL Epub, L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL Leer en línea , L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL Audiolibro, L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL VK, L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL Kindle, L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL Epub VK, L INFINIT A LES TEUES MANS ENRIC SENABRE CARBONELL Descargar gratis

Overview
Atena i els seus amics han passat tot l’estiu enganxats a la pantalla del mòbil, però s’acaben les vacances i han de començar l’institut. Tot i que compaginen els deures i els exàmens amb els whatsapps i les xarxes socials, Atena començarà a replantejar-se la informació que penja en Internet quan els seus comptes siguen envaïts per comentaris grollers i insultants de la mà d’un usuari desconegut: «infinit05». La jove intentarà descobrir qui és el misteriós assetjador i, afortunadament, no estarà sola.
 L’obra inclou una guia didàctica amb consells per a fer un bon ús del telèfon mòbil, així com algunes activitats i propostes per a treballar a classe.

Share