EL PAPER DE PARET GROC leer epub gratis

16 April 2024

Views: 19

Libro EL PAPER DE PARET GROC Descargar PDF - CHARLOTTE PERKINS GILMAN

Descargar eBook gratis ➡ http://ebooksharez.info/pl/libro/55397/836

EL PAPER DE PARET GROC
CHARLOTTE PERKINS GILMAN
Número de páginas: 134
Idioma: CATALÁN
Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
ISBN: 9788416783045
Editorial: LAERTES
Año de edición: 2016

Descargar o leer en línea EL PAPER DE PARET GROC Libro gratuito (PDF ePub Mobi) de CHARLOTTE PERKINS GILMAN.
EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN PDF, EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN Epub, EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN Leer en línea , EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN Audiolibro, EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN VK, EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN Kindle, EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN Epub VK, EL PAPER DE PARET GROC CHARLOTTE PERKINS GILMAN Descargar gratis

Overview
El 1884 Charlotte Gilman, empesa en part pel sentit del deure, va decidir casar-se. Incapaç d’emmotllar-se al model prescrit per a les dones d’aquell temps i esdevenir un «àngel de la llar», el seu estat mental va començar a anar de mal borràs. Al març del 1885 va néixer la seva filla Katharine i la depressió no va fer més que agreujar-se. En aquella època la recepta per a les dones en aquesta situació era: res d’escriure, res de llegir, res de pensar. Tractament que la va fer passar d’estar malament a literalment arrossegar-se.
El paper de paret groc il·lustra una desfeta mental i la narra amb extraordinari i sostingut tremp, ull clínic i agudesa psicològica. Inserit en el marc d’un conte gòtic, és un esborronador al·legat a favor de la insubmissió de les dones respecte a la fèrula marital i al poder patriarcal. Tan bon punt es va publicar va causar una tremenda impressió i va ser considerat una obra clàssica de la literatura de terror. És una peça indiscutible del cànon literari estatunidenc, així com una baula del de la literatura escrita per dones. Una obra mestra.

Share